Zâmbet sănătos

Redescoperă frumusețea naturală a dinților tăi 

Te confrunți cu probleme dentare precum poziționarea incorectă a dinților sau alinierea necorespunzătoare? Vrei să îți îmbunătățești aspectul zâmbetului și să îți crești încrederea în propria persoană? Atunci aparatul ortodontic metalic este soluția perfectă pentru tine!

6000 LEI

5700 LEI

oferta-lunii-crident-1

Beneficiile tale

De ce să alegi aparatul ortodontic metalic?

Aparatul ortodontic metalic este un dispozitiv eficient și durabil, realizat din materiale de calitate superioară precum metalul. Acesta poate fi adaptat la nevoile individuale ale fiecărui pacient și poate fi purtat pe o perioadă lungă de timp.

Avantajele aparatului ortodontic metalic:

Cu ajutorul aparatului ortodontic metalic, poți corija problemele tale dentare, precum poziționarea incorectă a dinților sau alinierea necorespunzătoare. De asemenea, acest dispozitiv te va ajuta să îți îmbunătățești aspectul zâmbetului și să îți crești încrederea în propria persoană.

Rezultatele pe care le poți obține cu ajutorul aparatului ortodontic metalic:

Cu ajutorul aparatului ortodontic metalic, vei obține un zâmbet sănătos și frumos, care te va face să te simți mai încrezător și mai fericit. De asemenea, acest dispozitiv te va ajuta să previi apariția unor probleme dentare mai serioase în viitor și să îmbunătățești funcția masticatorie.

Zâmbet sănătos

Redescoperă frumusețea naturală a dinților tăi 

6000 LEI

5700 LEI

oferta-lunii-crident-1

Nu mai aștepta, contactează-ne astăzi pentru a programa o consultație și pentru a începe călătoria spre un zâmbet perfect!

Sună la 0723 110 401, trimite un mesaj pe adresa contact@crident.ro sau solicită o programare.

Vert CTA

Solicită o programare