Serviciile noastre

You are here:

Vrei să beneficiezi de servicii stomatologice de calitate?

Crident este mai mult decât un cabinet stomatologic, e locul unde veți avea parte de servicii calitative, materiale de ultimă generație și o relație bazată pe încredere și comunicare între medic și pacient.

Dr Fer Crinela 4

Oferim servicii stomatologice complete!

La noi poți să ai parte de o reabilitare orală totală fară să fie nevoie să te deplasezi la alte cabinete pentru diverse intervenții. Vom stabili împreună planul de tratament în funcție de nevoile tale și vom lucra împreuna pentru a obține un zâmbet frumos, în armonie fizionomia ta!

Implanturi dentare

Implanturile dentare sunt o soluție modernă și durabilă pentru înlocuirea dinților lipsă, care oferă pacienților confort, funcționalitate și un zâmbet frumos și natural.

Află mai multe…

.

Implanturi dentare Cluj-Napoca

Aparate dentare

Aparatele dentare sunt dispozitive ortodontice eficiente și sigure, care ajută pacienții să corecteze problemele dentare, precum dinții înghesuiți, suprapuși sau cu ocluzie defectuoasă, și să obțină un zâmbet frumos și sănătos.

Află mai multe..
.

Aparate dentare Cluj-Napoca

Detartraj cu ultrasunete

Detartrajul cu ultrasunete este un procedeu utilizat în stomatologie pentru a elimina depozitele de tartru de pe dinți. Această metodă este eficientă și nedureroasă și ajută la menținerea sănătății orale.

Află mai multe…
.

Detartraj Cluj-Napoca

Coroane dentare

Coroanele dentare sunt restaurări dentare personalizate, fabricate din diverse materiale durabile și estetice, care acoperă sau înlocuiesc porțiuni ale dinților afectate de carii, fracturi, uzură sau alte probleme, protejându-i și redându-le aspectul natural și funcționalitatea.

Află mai multe…
.

Corone dentare Cluj-Napoca

Fațete dentare

Fațetele dentare sunt o soluție estetică excelentă pentru pacienții care doresc să își îmbunătățească aspectul zâmbetului, acoperind imperfecțiunile dentare, precum decolorarea, micile fracturi sau dimensiunea inegală a dinților.

Află mai multe…
.

Fațete dentare Cluj-Napoca

Albire dentară

Albirea dentară este o procedură cosmetică sigură și eficientă, care utilizează substanțe special formulate pentru a elimina petele și decolorarea dinților, restabilindu-le aspectul alb și strălucitor și redând pacienților încrederea în zâmbetul lor.

Află mai multe…
.

Albire dentară Cluj-Napoca

Stomatologie Pediatrică

Stomatologia pediatrică este o ramură specializată a stomatologiei care se concentrează pe sănătatea orală a copiilor și adolescenților, oferind soluții de prevenție și tratament adaptate nevoilor lor specifice și creând o experiență pozitivă și confortabilă la dentist.

Află mai multe…
.

Stomatologie pediatrică Cluj-Napoca

Tratament de canal

Tratamentul de canal este un procedeu complex și precis, utilizat pentru a trata infecțiile sau inflamațiile din interiorul dintelui, eliminând țesutul afectat și sigilând canalul radicular, pentru a preveni reapariția infecției și a salva dintele.

Află mai multe…
.

Tratament de canal Cluj-Napoca

Tratament parodontal

Tratamentul parodontal este o procedură utilizată în stomatologie pentru a trata afecțiunile gingivale și parodontale, cum ar fi gingivita și parodontita. Acesta poate include detartrajul, periajul profesional, terapia cu laser sau intervenții chirurgicale, în funcție de nevoile pacientului.

Află mai multe…
.

Tratament parodontal Cluj-Napoca

Chirurgie orală

Chirurgia orală este ramura stomatologiei care se concentrează pe chirurgia bucală, facială și a maxilarului. Acest tip de intervenție poate fi necesară atunci când alte tratamente stomatologice nu sunt suficiente pentru a rezolva problema pacientului.

Află mai multe…
.

Chirurgie orală Cluj-Napoca

Ce spun clienții despre noi

Clienții noștri sunt importanți, de aceea lucrăm cu mare atenție și profesionalism, iar asta se vede în cuvintele lor.

Șarlea Sandra
Șarlea Sandra
2023-05-30
Servicii de calitate și o experientă tare plăcută 😊
Daniela Moldovan
Daniela Moldovan
2023-05-12
Servicii de calitate! Ma voi intoarce cu drag! Recomand cu toata increderea! Nota 10!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
alex dan
alex dan
2023-04-25
O experiență faină și plăcută, cu multă răbdare și explicații folositoare. Pentru cineva cu dentofobie pot să spun că aici mai vin cu drag 😁
sorina en
sorina en
2023-03-28
Sabau Roxana
Sabau Roxana
2023-03-27
Foarte curat, atmosfera placuta, carti bune in sala de asteptare, personal amabil si servicii de calitate. M-am simtit in siguranta si linistita in timpul interventiei. Recomand cu incredere!!
Andrada Nechita
Andrada Nechita
2023-03-24
Oameni minunați care oferă siguranță și încredere. Recomand cu drag!
Diana Anamaria Nechita
Diana Anamaria Nechita
2023-03-24
Recomand! Un cabinet la care mergi cu drag.
Alexandra Chirila
Alexandra Chirila
2023-03-23
Dacă ești în căutarea unui cabinet stomatologic din care să nu pleci traumatizat, recomand cu căldură Crident. Dr. Crinela Fer și Dr. Mirela Bustan au dat dovadă de profesionalism, atenție la detalii, finețe și empatie pe tot parcursul tratamentelor, iar cabinetul are un vibe cool și o atmosferă primitoare. S-a respectat tot timpul ora programării, iar comunicarea a fost super facilă (atât în cabinet, cât și online cand a fost nevoie).☀️🦷
Bogdan Rişco
Bogdan Rişco
2023-03-23
Recomand cu caldura acest cabinet stomatologic. Explicatiile si indicatiile sunt foarte clare, pe intelesul tuturor. Mult profesionalism imbinat cu un vibe super placut, plus o multitudine de sfaturi utile.
Dora Moldovan
Dora Moldovan
2023-03-23

Hai să stabilim împreună planul tău de tratament

Sună la 0723 110 401, trimite un mesaj pe adresa contact@crident.ro sau solicită o programare.

Vert CTA

Solicită o programare