Echipa Crident

You are here:

Vrei să beneficiezi de servicii stomatologice de calitate?

Crident este cabinetul stomatologic unde veți avea parte de servicii de calitate, materiale de ultimă generație și o relație bazată pe încredere și comunicare între medic și pacient. Pe lânga acestea la noi veți întâlni și un design deosebit, un loc plin de culoare și muzică relaxantă, este mai mult decât un cabinet convențional!

Tocmai din acest motiv a luat naștere cabinetul nostru, deoarece vrem să răsturnăm miturile despre mersul la stomatolog. Ne dorim ca în viitor să privești cu drag și optimism această experiență!

Scopul nostru e să vă ajutăm să aveți experiențe plăcute în timp ce vom trata orice afecțiune dentară cu ajutorul unui plan de tratament complex și cu efecte de lungă durată.

Dr Fer Crinela

Dr. Crinela Fer

Medic rezident stomatologie pediatrică

Dr. Fer Crinela a absolvit Facultatea de Stomatologie din Cluj-Napoca. A urmat rezidențiatul de Stomatologie pediatrica (UMF Cluj-Napoca) și ocupă funcția de Director general și Director de marketing al cabinetului Crident.

Realizează manoperele de stomatologie generala si stomatologie pediatrică.

Principala preocupare este satisfactia pacientului, își dorește ca teama de stomatolog să fie de domeniul trecutului, impreună cu intreaga echipă Crident vrea să ofere pacienților o experientă excepțională, plină de professionalism și empatie.

Printre pasiunile ei se numără drumețiile montane și relaxarea în natură.

Instagram

Dr. Ioana Socaciu

Medic specialist Chirurgie Dento-alveolară

Dr. Ioana Socaciu absolvit Facultatea de Stomatologie din Cluj-Napoca.

A urmat rezidențiatul de Chirurgie Dento-alveolară (UMF Cluj-Napoca) astfel a ajuns medic specialist în Chirurgie Dento-alveolară și realizează în cabinetul nostru cu mare pasiune manoperele de chirurgie orală și implantologie.

Dr Ioana Socaciu

Dr Madlena Cimpan

Dr. Madlena Cîmpan

Medic specialist Ortodonție și Ortopedie dento-facială

Dr. Madlena Cîmpan absolvit Facultatea de Stomatologie din Cluj-Napoca.

A urmat rezidențiatul de Ortodonție și Ortopedie dento-facială (UMF Cluj-Napoca) astfel a ajuns medic specialist în Ortodont și realizează în cabinetul nostru cu mare pasiune tot ce ține de aparate dentare, dinți mai drepți și zâmbete frumoase.

Dr. Mirela Bustan

Medic specialist parodontologie

Dr. Mirela Bustan absolvit Facultatea de Stomatologie din Cluj-Napoca.

A urmat rezidențiatul de Parodontologie (UMF Cluj-Napoca) astfel a ajuns medic specialist Parodontolog și realizează în cabinetul nostru cu mare pasiune tot ce ține de probleme gingivale, parodontale și stomatologie generală.

Dr Mirela Bustan

Dr Theodor Nistor

Dr. Theodor Nistor

Medic endodont

Dr. Theodor Nistor absolvit Facultatea de Stomatologie din Cluj-Napoca.

A urmat rezidențiatul de Endodonție (UMF Cluj-Napoca) și realizează în cabinetul nostru cu mare pasiune tot ce ține de tratamente de canal adică tratamente endodontice.

Ce spun clienții despre noi

Clienții noștri sunt importanți, de aceea lucrăm cu mare atenție și profesionalism, iar asta se vede în cuvintele lor.

Paula Rotar
Paula Rotar
2022-11-30
Un cabinet cu stea Michelin, ca sa zic așa. Toți medicii sunt foarte amabili, serviciile sunt de calitate, comunicarea cu pacienții este foarte bună, iar spațiul este impecabil, dotat cu aparatură de ultimă generație. Recomand cu drag acest loc! 🫶🏼
anca p
anca p
2022-11-25
Recomand cu incredere cabinetul Crident. Serviciile oferite sunt de un înalt profesionalism, iar atmosfera este foarte prietenoasa, inclusiv pentru copilașii mici, aflați la primele vizite la medicul dentist.
Beudean Vlad
Beudean Vlad
2022-11-24
Andreea Petruta
Andreea Petruta
2022-11-24
Felicitari pentru toata munca voastra!Mult succes si cat mai multi pacienti fericiti!Recomand!Mediu placut,calduros si foarte curat!❤️
Mihaela Cira
Mihaela Cira
2022-11-24
Cel mai minunat cabinet de stomatologie, cu cele mai minunate doamne doctor! Pasiune, munca și devotament în tot ceea ce fac! Recomand din suflet! 👌😍
Andrea Cirdan
Andrea Cirdan
2022-11-24
Recomand cu mare drag si cu toata increderea cabinetul si medicii de aici . Dotarea este de ultima generatie si medicii foarte primitori ,profesionisti si empatici .
Ninel Petrea
Ninel Petrea
2022-11-24
Servicii curate si atent oferite, bazate pe o comunicare de calitate. M-am simtit confortabil si tratat cu atentie. Va multumesc. Cu siguranta am sa revin. Daca citesti acest review te indemn sa nu eziti si sa treci pe la cabinetul Crident macar pentru un control. O zi usoara !
Bora Bogdan Ioan
Bora Bogdan Ioan
2022-11-24
Cabinet extrem de placut, personal dragut si profesionist, lucrari de calitate.
Evelin Molnar
Evelin Molnar
2022-11-21
Este primul cabinet de stomatologie unde mă întorc mereu cu mare drag. Dr Crinela Fer și Dr Nora Orban sunt foarte drăguțe, atente, profesioniste și ajutătoare. Serviciile oferite sunt de înaltă calitate de care sunt foarte mulțumită. Atmosfera este primitoare, prietenoasă, sunt disponibile și cărți de citit în sala de așteptare (+++). Recomand cu mare drag cabinetul Crident 😊👍
Klaus Mai
Klaus Mai
2022-07-05
Recomand cu incredere! Atitudine , profesionalism, igiena si aparatura moderna...! Totul la superlativ!

Serviciile noastre

Crident este mai mult decât un cabinet stomatologic, e locul unde veți avea parte de servicii calitative, materiale de ultimă generație și o relație bazată pe încredere și comunicare între medic și pacient.

Implanturi dentare

Zâmbet sănătos

Află mai multe >
.

Aparate dentare

Pentru toate vârstele.

Află mai multe >
.

Coroane dentare

Restaurare durabilă și estetică.

Află mai multe >
.

Stomatologie copii

Servicii profersionale pentru copilul tău!

Află mai multe >
.

Hai să stabilim împreună planul tău de tratament

Sună la 0723 110 401, trimite un mesaj pe adresa contact@crident.ro sau solicită o programare.

Vert CTA

Solicită o programare