Echipa Crident

You are here:

Vrei să beneficiezi de servicii stomatologice de calitate?

Crident este cabinetul stomatologic unde veți avea parte de servicii de calitate, materiale de ultimă generație și o relație bazată pe încredere și comunicare între medic și pacient. Pe lânga acestea la noi veți întâlni și un design deosebit, un loc plin de culoare și muzică relaxantă, este mai mult decât un cabinet convențional!

Tocmai din acest motiv a luat naștere cabinetul nostru, deoarece vrem să răsturnăm miturile despre mersul la stomatolog. Ne dorim ca în viitor să privești cu drag și optimism această experiență!

Scopul nostru e să vă ajutăm să aveți experiențe plăcute în timp ce vom trata orice afecțiune dentară cu ajutorul unui plan de tratament complex și cu efecte de lungă durată.

Dr Fer Crinela

Dr. Crinela Fer

Medic rezident stomatologie pediatrică

Dr. Fer Crinela a absolvit Facultatea de Stomatologie din Cluj-Napoca. A urmat rezidențiatul de Stomatologie pediatrica (UMF Cluj-Napoca) și ocupă funcția de Director general și Director de marketing al cabinetului Crident.

Realizează manoperele de stomatologie generala si stomatologie pediatrică.

Principala preocupare este satisfactia pacientului, își dorește ca teama de stomatolog să fie de domeniul trecutului, impreună cu intreaga echipă Crident vrea să ofere pacienților o experientă excepțională, plină de professionalism și empatie.

Printre pasiunile ei se numără drumețiile montane și relaxarea în natură.

Instagram

Dr. Ioana Socaciu

Medic specialist Chirurgie Dento-alveolară

Dr. Ioana Socaciu absolvit Facultatea de Stomatologie din Cluj-Napoca.

A urmat rezidențiatul de Chirurgie Dento-alveolară (UMF Cluj-Napoca) astfel a ajuns medic specialist în Chirurgie Dento-alveolară și realizează în cabinetul nostru cu mare pasiune manoperele de chirurgie orală și implantologie.

Dr Ioana Socaciu

Dr Madlena Cimpan

Dr. Madlena Cîmpan

Medic specialist Ortodonție și Ortopedie dento-facială

Dr. Madlena Cîmpan absolvit Facultatea de Stomatologie din Cluj-Napoca.

A urmat rezidențiatul de Ortodonție și Ortopedie dento-facială (UMF Cluj-Napoca) astfel a ajuns medic specialist în Ortodont și realizează în cabinetul nostru cu mare pasiune tot ce ține de aparate dentare, dinți mai drepți și zâmbete frumoase.

Dr. Mirela Bustan

Medic specialist parodontologie

Dr. Mirela Bustan absolvit Facultatea de Stomatologie din Cluj-Napoca.

A urmat rezidențiatul de Parodontologie (UMF Cluj-Napoca) astfel a ajuns medic specialist Parodontolog și realizează în cabinetul nostru cu mare pasiune tot ce ține de probleme gingivale, parodontale și stomatologie generală.

Dr Mirela Bustan

endodont-cluj

Dr. Olivia Duda

Medic endodont

Dr. Olivia Rauca absolvit Facultatea de Stomatologie din Cluj-Napoca și realizează în cabinetul nostru cu mare pasiune tot ce ține de tratamente de canal adică tratamente endodontice.

Ce spun clienții despre noi

Clienții noștri sunt importanți, de aceea lucrăm cu mare atenție și profesionalism, iar asta se vede în cuvintele lor.

Șarlea Sandra
Șarlea Sandra
2023-05-30
Servicii de calitate și o experientă tare plăcută 😊
Daniela Moldovan
Daniela Moldovan
2023-05-12
Servicii de calitate! Ma voi intoarce cu drag! Recomand cu toata increderea! Nota 10!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
alex dan
alex dan
2023-04-25
O experiență faină și plăcută, cu multă răbdare și explicații folositoare. Pentru cineva cu dentofobie pot să spun că aici mai vin cu drag 😁
sorina en
sorina en
2023-03-28
Sabau Roxana
Sabau Roxana
2023-03-27
Foarte curat, atmosfera placuta, carti bune in sala de asteptare, personal amabil si servicii de calitate. M-am simtit in siguranta si linistita in timpul interventiei. Recomand cu incredere!!
Andrada Nechita
Andrada Nechita
2023-03-24
Oameni minunați care oferă siguranță și încredere. Recomand cu drag!
Diana Anamaria Nechita
Diana Anamaria Nechita
2023-03-24
Recomand! Un cabinet la care mergi cu drag.
Alexandra Chirila
Alexandra Chirila
2023-03-23
Dacă ești în căutarea unui cabinet stomatologic din care să nu pleci traumatizat, recomand cu căldură Crident. Dr. Crinela Fer și Dr. Mirela Bustan au dat dovadă de profesionalism, atenție la detalii, finețe și empatie pe tot parcursul tratamentelor, iar cabinetul are un vibe cool și o atmosferă primitoare. S-a respectat tot timpul ora programării, iar comunicarea a fost super facilă (atât în cabinet, cât și online cand a fost nevoie).☀️🦷
Bogdan Rişco
Bogdan Rişco
2023-03-23
Recomand cu caldura acest cabinet stomatologic. Explicatiile si indicatiile sunt foarte clare, pe intelesul tuturor. Mult profesionalism imbinat cu un vibe super placut, plus o multitudine de sfaturi utile.
Dora Moldovan
Dora Moldovan
2023-03-23

Serviciile noastre

Crident este mai mult decât un cabinet stomatologic, e locul unde veți avea parte de servicii calitative, materiale de ultimă generație și o relație bazată pe încredere și comunicare între medic și pacient.

Implanturi dentare

Zâmbet sănătos

Află mai multe >
.

Aparate dentare

Pentru toate vârstele.

Află mai multe >
.

Coroane dentare

Restaurare durabilă și estetică.

Află mai multe >
.

Stomatologie copii

Servicii profersionale pentru copilul tău!

Află mai multe >
.

Hai să stabilim împreună planul tău de tratament

Sună la 0723 110 401, trimite un mesaj pe adresa contact@crident.ro sau solicită o programare.

Vert CTA

Solicită o programare