Serviciile noastre

You are here:

Vrei să beneficiezi de servicii stomatologice de calitate?

Crident este mai mult decât un cabinet stomatologic, e locul unde veți avea parte de servicii calitative, materiale de ultimă generație și o relație bazată pe încredere și comunicare între medic și pacient.

Dr Fer Crinela 4

Oferim servicii stomatologice complete!

La noi poți să ai parte de o reabilitare orală totală fară să fie nevoie să te deplasezi la alte cabinete pentru diverse intervenții. Vom stabili împreună planul de tratament în funcție de nevoile tale și vom lucra împreuna pentru a obține un zâmbet frumos, în armonie fizionomia ta!

Implanturi Dentare

Implanturile dentare sunt o soluție modernă și durabilă pentru înlocuirea dinților lipsă, care oferă pacienților confort, funcționalitate și un zâmbet frumos și natural.

Află mai multe…

.

Implanturi dentare Cluj-Napoca

Aparate dentare

Aparatele dentare sunt dispozitive ortodontice eficiente și sigure, care ajută pacienții să corecteze problemele dentare, precum dinții înghesuiți, suprapuși sau cu ocluzie defectuoasă, și să obțină un zâmbet frumos și sănătos.

Află mai multe..
.

Aparate dentare Cluj-Napoca

Detartraj cu ultrasunete

Detartrajul cu ultrasunete este un procedeu utilizat în stomatologie pentru a elimina depozitele de tartru de pe dinți. Această metodă este eficientă și nedureroasă și ajută la menținerea sănătății orale.

Află mai multe…
.

Detartraj Cluj-Napoca

Coroane dentare

Coroanele dentare sunt restaurări dentare personalizate, fabricate din diverse materiale durabile și estetice, care acoperă sau înlocuiesc porțiuni ale dinților afectate de carii, fracturi, uzură sau alte probleme, protejându-i și redându-le aspectul natural și funcționalitatea.

Află mai multe…
.

Corone dentare Cluj-Napoca

Fațete dentare

Fațetele dentare sunt o soluție estetică excelentă pentru pacienții care doresc să își îmbunătățească aspectul zâmbetului, acoperind imperfecțiunile dentare, precum decolorarea, micile fracturi sau dimensiunea inegală a dinților.

Află mai multe…
.

Fațete dentare Cluj-Napoca

Albire dentară

Albirea dentară este o procedură cosmetică sigură și eficientă, care utilizează substanțe special formulate pentru a elimina petele și decolorarea dinților, restabilindu-le aspectul alb și strălucitor și redând pacienților încrederea în zâmbetul lor.

Află mai multe…
.

Albire dentară Cluj-Napoca

Stomatologie Pediatrică

Stomatologia pediatrică este o ramură specializată a stomatologiei care se concentrează pe sănătatea orală a copiilor și adolescenților, oferind soluții de prevenție și tratament adaptate nevoilor lor specifice și creând o experiență pozitivă și confortabilă la dentist.

Află mai multe…
.

Stomatologie pediatrică Cluj-Napoca

Tratament de canal

Tratamentul de canal este un procedeu complex și precis, utilizat pentru a trata infecțiile sau inflamațiile din interiorul dintelui, eliminând țesutul afectat și sigilând canalul radicular, pentru a preveni reapariția infecției și a salva dintele.

Află mai multe…
.

Tratament de canal Cluj-Napoca

Tratament parodontal

Tratamentul parodontal este o procedură utilizată în stomatologie pentru a trata afecțiunile gingivale și parodontale, cum ar fi gingivita și parodontita. Acesta poate include detartrajul, periajul profesional, terapia cu laser sau intervenții chirurgicale, în funcție de nevoile pacientului.

Află mai multe…
.

Tratament parodontal Cluj-Napoca

Chirurgie orală

Chirurgia orală este ramura stomatologiei care se concentrează pe chirurgia bucală, facială și a maxilarului. Acest tip de intervenție poate fi necesară atunci când alte tratamente stomatologice nu sunt suficiente pentru a rezolva problema pacientului.

Află mai multe…
.

Chirurgie orală Cluj-Napoca

Ce spun clienții despre noi

Clienții noștri sunt importanți, de aceea lucrăm cu mare atenție și profesionalism, iar asta se vede în cuvintele lor.

Paula Rotar
Paula Rotar
2022-11-30
Un cabinet cu stea Michelin, ca sa zic așa. Toți medicii sunt foarte amabili, serviciile sunt de calitate, comunicarea cu pacienții este foarte bună, iar spațiul este impecabil, dotat cu aparatură de ultimă generație. Recomand cu drag acest loc! 🫶🏼
anca p
anca p
2022-11-25
Recomand cu incredere cabinetul Crident. Serviciile oferite sunt de un înalt profesionalism, iar atmosfera este foarte prietenoasa, inclusiv pentru copilașii mici, aflați la primele vizite la medicul dentist.
Beudean Vlad
Beudean Vlad
2022-11-24
Andreea Petruta
Andreea Petruta
2022-11-24
Felicitari pentru toata munca voastra!Mult succes si cat mai multi pacienti fericiti!Recomand!Mediu placut,calduros si foarte curat!❤️
Mihaela Cira
Mihaela Cira
2022-11-24
Cel mai minunat cabinet de stomatologie, cu cele mai minunate doamne doctor! Pasiune, munca și devotament în tot ceea ce fac! Recomand din suflet! 👌😍
Andrea Cirdan
Andrea Cirdan
2022-11-24
Recomand cu mare drag si cu toata increderea cabinetul si medicii de aici . Dotarea este de ultima generatie si medicii foarte primitori ,profesionisti si empatici .
Ninel Petrea
Ninel Petrea
2022-11-24
Servicii curate si atent oferite, bazate pe o comunicare de calitate. M-am simtit confortabil si tratat cu atentie. Va multumesc. Cu siguranta am sa revin. Daca citesti acest review te indemn sa nu eziti si sa treci pe la cabinetul Crident macar pentru un control. O zi usoara !
Bora Bogdan Ioan
Bora Bogdan Ioan
2022-11-24
Cabinet extrem de placut, personal dragut si profesionist, lucrari de calitate.
Evelin Molnar
Evelin Molnar
2022-11-21
Este primul cabinet de stomatologie unde mă întorc mereu cu mare drag. Dr Crinela Fer și Dr Nora Orban sunt foarte drăguțe, atente, profesioniste și ajutătoare. Serviciile oferite sunt de înaltă calitate de care sunt foarte mulțumită. Atmosfera este primitoare, prietenoasă, sunt disponibile și cărți de citit în sala de așteptare (+++). Recomand cu mare drag cabinetul Crident 😊👍
Klaus Mai
Klaus Mai
2022-07-05
Recomand cu incredere! Atitudine , profesionalism, igiena si aparatura moderna...! Totul la superlativ!

Hai să stabilim împreună planul tău de tratament

Sună la 0723 110 401, trimite un mesaj pe adresa contact@crident.ro sau solicită o programare.

Vert CTA

Solicită o programare